Merch shop

Zakaj se odločiti za brezplačen Zerin MerchShop?

Zera-merch.com je storitev podjetja Zera d.o.o., ki  omogoča inovativno, kakovostno in kupcu prilagojeno storitev, prodajo in lastno proizvodnjo izdelkov. Osredotočeni smo na segment digitalnega tiska, personalizacije in promocijske prodaje »merchandising« izdelkov prek partnerskih spletnih strani. Zgrajen je najsodobnejši sistem spletne trgovine, ki bo »affiliate« partnerjem omogočal enostavno prodajo lastnih licenčnih promocijskih izdelkov svojim oboževalcem in uporabnikom.

Kaj delamo?

Vaše sanje in vizijo vaše spletne trgovine, naši sodelavci in oblikovalci realizirajo, na enem mestu. Zagotavljamo oblikovanje spletne strani in popolno delovanje, servis naročanja, izdelavo izdelka, administracijo in plačilni sistem in pošiljanje izdelka vašim kupcem, skratka zagotovimo vse elemente vaše splente trgovine, ki so potrebni za nemoteno delovanje. To je tisto, zakaj je zera-merch.com unikat in to je servis, ki ga zagotovimo glede na idejo vašega promocijskega izdelka.

Zakaj je zanimivo?

Glasbeniki, športni klubi in blagovne znamke si zaradi večjega vložka investicije, negotovosti prodaje in stroškov ne morejo zagotoviti lastne spletne merchandising trgovine izdelkov s svojo podobo in logom. Kljub temu pa imate veliko bazo oboževalcev, članov in prijateljev na FB,  katerim ne morete ponuditi svojega izdelka. Zera-merch.com je odličen koncept, ki vam omogoča, da predstavite svoje unikatne izdelke v svoji spletni trgovini. S tem si zagotovite tudi dodaten vir prihodka s strni licenčnih izdelkov.

Licenčnina od prodaje

Zaslužite na pregledan in enosaven način

Licenčnina ni vedno enostavna, na koncu kako veste, da je prav? V našem primeru je zelo jasna. Vi ste avtor izdelka za vašo glasbeno skupino, športni klub, blagovne znamke ali umetnika, ki s podjetjem zera d.o.o. sklenete ekskluzivno pogodbo o prodaji izdelkov v vaši spletni trgovini. Zera-merch.com poskrbi, da vaše želje postanejo realnost in naša investicija je skrb za vašo blagovno znamko in povezane rizike. Mi prevzamemo odgovornost nad investicijo izdelave in priprave izdelkov skozi celotno obdobje sodelovanja od oblikovanja, proizvodnje in prodaje. Dogovorili se bomo za odkrit in jasen delež od prodaje, ki ga prejmete na vaš račun. Omogočeno imate tudi online spremljanje prodaje v vaši trgovini. Mi poskrbimo za vaše potrebe in z nami ste natačno seznanjeni kako vam dobro gre.

Bi želeli imeti svoj Zera MerchShop tudi vi?

Stopite v stik z nami in dogovorili se bomo !

Zera MerchMerchShop